Csépe-Muladi Beáta

2009 májusában kezdtem el barlangászni, a Szegedi Karszt- és Barlangkutató Egyesületnél.

2011-ben elkezdtem a PhD képzést az SZTE-n, ahol ezzel egy időben 3 karsztterületen elkezdődtek a barlangklíma méréseim is.

A 2013. évi Barlangkutatók Szakmai találkozójának helyszínét a Szegedi Tudományegyetem Földrajzi és Földtani Tanszékcsoportja biztosította. A kicsi, de annál hatékonyabb csapattal arra összpontosítottunk, hogy a regisztrációs díjjal egyenértékű, maximális dolgokat megkaphassátok.

2014-ben a MKBT Érembizottságától Mikolovits Veronika emlékérmet kaptam tudományos barlangkutatás, a barlangkutatatás népszerűsítésében, utánpótlás-nevelésben és rendezvényszervezésben végzett példaértékű tevékenységemért. Külön nagy megtiszteltetésnek éreztem, hogy a díjat Dénes Gyuri bácsitól vehettem át.

2015-ben az 59. Barlangnapot szerveztük meg Orfűn. Mint kiderült, az ilyen dolgok szervezésben a távolság nem akadály, mivel megfelelő kommunikációval Szeged, Budapest és Pécs városaiból is össze lehet dolgozni, hogy gördülékenyen menjen minden.

2016-ban megírtam a PhD dolgozatomat, „A barlangklíma tér- és időbeli változásainak vizsgálata különböző magyarországi karsztterületeken” címmel. Mint azt jó néhányan tudjátok, hogy sok kutató csoporttal álltam kapcsolatban, így nagyon sokat köszönhetek nekik, hogy a méréseim megvalósultak.

Amennyiben az MKBT tisztséget megszavazzátok nekem, folytatnám az eddigi munkálatokat.

- Tevékenyen szeretnék részt venni pályázatok megírásában, hogy végre a magyar barlangok kutatását és az expedíciókat minél szélesebb körben tudjuk támogatni.

- Szeretném a vidéki barlangászokat képviselni.

- A tudományos barlangkutatás támogatását elősegíteni.

Előre is köszönöm a bizalmatokat!