Felügyelőbizottsági tagjelöltek:

Scholtz Ferenc,  1966 óta MKBT-tag

A Toldi Ferenc Gimnázium barlangkutató csoportjában, a hatvanas években kezdte pályafutását. A VMTE Diogenes csoportjának oszlopos tagja, egy időben vezetője volt. Alkalmanként ma is részt vesz a kutatásokban, 2011-ben például a montenegrói Lahner-zsombolyban. Végzettsége: agrármérnök. Magánvállalkozásai révén gyakorlatot szerzett az ügyviteli, ügyvezetési munkában.

 

Szilvay Péter, 1964 óta MKBT-tag

1962 óta - ma is - aktív barlangkutató, pályája a Kadić Ottokár csoporttól a BEBTÉ-ig ívelt, jelenleg annak alelnöke. Volt példáula a jósvafői VITUKI Kutatóállomás vezetője is. Az eddigi Felügyelőbizottság póttagja, korábban választmányi tag. 

 

Tényi Varga Gusztáv, 2005 óta MKBT-tag

Óbudaiként a természetjárás és a budai barlangok szerelmese, oktatótúrák szervezője, vezetője. Az Óbudai Egyetem tanára, és az egyetemi sportkör tagjaiból verbuvált túratársakkal ma is alaposan kiveszi a részét a barlangokkal kapcsolatos ismeretterjesztésből, Mátyás-barlangi oktatótúrákból. A montenegrói kutatótáborok rendszeres résztvevője, kutatásvezetője. Választmányi tagként az előző ciklusban is aktív, felkészült vitapartnernek bizonyult, észrevételeivel folyamatosan segítette a Társulatot.

 

Thieme András, 1965 óta MKBT-tag

A VMTE vezetőségi tagja, hosszú évekig a Diogenes csoportjának vezetője, egyben a mélységi expedíciók egyik motorja volt, amellyett a BAMESZ tagja. A Meteor egyesületi ügyvitelében, dokumentációban, pénzügyi (túra és vállalkozási) elszámolásokban rengeteg tapasztalatot szerzett. Iskolai igazgatóhelyettes volt, társasházi számvizsgáló bizottsági tag jelenleg is, így nagy gyakorlata van a jogszabályok értelmezésében, alkalmazásában, a jogszabályok és az intézményi dokumentumok-szabályzatok koherenciájának vizsgálatában.